Op die vraag gaan we het komend jaar een antwoord krijgen. We lanceren namelijk een nieuw evenement: de VIDB FIFA 17 Cup. Jawel! We gaan voetballen op de Playstation 4! Natuurlijk doen we dat liever op een veld, maar stiekem vinden we het ook heel vet om onze kunsten digitaal te vertonen. En we weten zeker dat wij niet de enige zijn. Dus ben jij een baas met FIFA? Kom maar op!

Hoe gaat het in zijn werk? Bij zoveel mogelijk clubs gaan we het komende jaar voorrondes organiseren. De beste spelers van die voorrondes kwalificeren zich voor de grote finale later in het jaar. Ben je lid van Foreholte? Dan heb je geluk, want daar vindt op vrijdag 6 januari 2017 de eerste voorronde plaats. Het is dus wel zo dat je je alleen maar kan inschrijven als je lid bent van de club waar de voorronde plaatsvindt.

Wil je als club voor jouw leden ook een voorronde organiseren of heb je vragen? Neem dan contact op met Bram Meurs via bram@voetbalindebollenstreek.nl. Meer info vind je ook hier.

Ben je lid van Foreholte en wil je je inschrijven? Dat kan hieronder!

Gebruik je app? Klik dan hier.


De VIDB FIFA 17 Cup is een initiatief van Voetbal in de Bollenstreek en wordt in samenwerking met FIFA Tournament georganiseerd.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)