Tom van der Wilt, verslaggever en redacteur – tom@voetbalindebollenstreek.nl

Willem van Zuilen, verslaggever

Ik ben Willem van Zuilen, 54 jaar oud en woonachtig in Rijnsburg. Velen zullen mij kennen van mijn werkzaamheden bij Omroep West, waar ik sinds 1989 werkzaam ben: eerst als radioverslaggever en later als commentator bij de samenvattingen. Ik ben een echte voetballiefhebber en probeer het voetbal altijd positief vanzuilente benaderen.

Sinds een jaar ben ik ook betrokken bij Voetbal in de Bollenstreek. Ik laat iedere maandag in ‘de analyse van Willem’ mijn licht schijnen over het voetbalweekeinde en maak iedere week een televisie – of audio-item: ‘Willem aan de bar met’. Ik ben te volgen op Twitter via @willemvanzuilen.

Simone Disseldorp, verslaggeefster

FotosimoneMijn naam in Simone Disseldorp, 23 jaar en een liefhebster van voetbal. Een vrouw die van voetbal houdt? Jaja, je leest het goed. Ik bezoek in het weekend vaak voetbalwedstrijden in en rondom de Bollenstreek. Daarnaast heb ik Communicatie gestudeerd in Leiden en vind ik het erg leuk om te schrijven. Bij Voetbal in de Bollenstreek kan ik schrijven óver voetbal, de perfecte combinatie!

Jullie kunnen van mij een maandelijkse rubriek verwachten: Simone vraagt door bij… Hierin vraag ik een voetballer uit de Bollenstreek het hemd van zijn lijf. Niet alleen over voetbal, maar vooral ook over zijn leven buiten het voetbalveld.

Matthijs Snepvangers, verslaggever – matthijs@voetbalindebollenstreek.nl

Frank Venema, verslaggever – frank@voetbalindebollenstreek.nl

Frank Venema Foto

Hennie van de Weerd, verslaggever – hennie@voetbalindebollenstreek.nl

Hennie fotoHennie van de Weerd (66) is van nature een horecafreak. In Lisse is hij manager van een zalencentrum. Hennie studeerde op de hotelschool in Den Haag. Buiten dat is hij een liefhebber van het voetbalspelletje. Hennie speelde in zijn amateurtijd tot zijn 37 jaar in eerste elftallen, altijd in de punt van de aanval. Hennie kwam uit voor onder meer Lisser Boys, Ter Leede, LFC en Concordia Hillegom. Bij Lisser Boys brak hij op 15-jarige leeftijd door met een hattrick tegen Wartburgia. Hennie is sinds de oprichting verbonden aan VIDB, waarvoor hij wekelijks de velden afstruint, soms zelfs op zaterdag en zondag. Bijzonder is dat Hennie alle wedstrijden per fiets bezoekt. Hennie schrijft ook voor de AFC-site, waar hij zijn eerste stappen in de journalistiek zette.


BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)