Kevin Wijmer is bezig aan z’n laatste seizoen bij FC Rijnvogels. Daarmee komt er een einde aan een dienstverband van zes seizoenen. De 27-jarige verdediger stond dit seizoen enkele maanden aan de kant met een gescheurde binnenband aan z’n knie.

Wijmer doorliep als kind de jeugdopleiding van Feyenoord om via Voorschoten ’97 uiteindelijk bij vv Noordwijk terecht te komen. Daar speelde hij één seizoen, totdat hij uiteindelijk op De Kooltuin belandde. Daar maakte hij met FC Rijnvogels eerst de promotie naar de Hoofdklasse mee en vervolgens zelfs nog naar de Derde Divisie. Een jaar later zouden de Katwijkers alweer degraderen naar de Hoofdklasse.

In het huidige seizoen staan de Katwijkers op een zesde plek. Begin november raakte Wijmer geblesseerd tegen Zwaluwen. Exact een maand geleden maakte hij tegen diezelfde ploeg weer z’n rentree voor het elftal van Jimmy Simons.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort, Dirk Jan van den Oever, Ricardo de Vlugt, Reno van Heiningen, Romano van der Stoep, Jeffrey Verkerk, Jaap van Duijn, Arie van der Niet

Nieuw: Arno Dijkstra (VVSB), Yassine Kaabouni (Quick Boys)

Vertrekt: Joey Lauhouh (Alphense Boys), Robbin van Dijk (sv Zandvoort), Sammy Zandbergen (onbekend), Mitchell Zandbergen (onbekend), Ted de Man (onbekend), Kevin Wijmer (onbekend)

Foto: Piet van Kampen

Lees ook: ‘Wijmer en blessures: een aparte combinatie’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels