Na het succes van het afgelopen seizoen gaan we ook de komende jaargang op zoek naar de beste FIFA 18-speler van de Bollenstreek! Grote vraag: wie wordt de opvolger van Roy Waasdorp, die het toernooi vorig seizoen won?

Het houdt in dat clubs zich vanaf vandaag kunnen opgeven om een voorronde te organiseren. Het concept blijft hetzelfde: elke club in de streek mag een voorronde organiseren. De vier beste spelers van elke club kwalificeren zich automatisch voor de grote regiofinale aan het einde van het seizoen. 

Professionele organisatie
VIDB slaat ook komend seizoen de handen ineen met WePlay Esports om de VIDB FIFA 18 Cup in goede banen te leiden. Zij hebben ruime ervaring in het organiseren van FIFA-toernooien bij voetbalclubs en nemen dan ook alles uit handen. Van de inschrijving en de pr tot aan een professionele organisatie op de dag zelf.

Interesse? Stuur een mail naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Nieuwsgierig hoe zo’n toernooi eruit ziet? Check onderstaande reportage gemaakt tijdens de finale van het afgelopen seizoen.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom