Kevin Winter legt zijn taken als technisch manager van FC Lisse neer. De Lissenaren maakten dinsdag bekend dat ‘in goed overleg’ is besloten de samenwerking te stoppen. FC Lisse meldt tevens dat Michael van der Laan en Erwin van der Lugt aan de TC worden toegevoegd.

FC Lisse heeft een uiterst turbulent seizoen achter de rug. De geel-blauwen degradeerden kansloos uit de Tweede Divisie en namen al in een vroegtijdig stadium afscheid van trainer Richard van Heulen, die was doorgeschoven nadat Raymond Bronkhorst had besloten voorrang te verlenen aan zijn maatschappelijke carrière. Onder Sjaak Polak wist FC Lisse de laatste plaats echter niet te verlaten.

Voorzitter Kee-Hoei Tan noemt de huidige ontwikkelingen, met vertrek van Winter, ‘jammer’. “Je hoopt natuurlijk altijd clubmensen voor de vereniging te kunnen behouden. Het is dan ook fijn dat Marcel Bremmer te kennen heeft gegeven graag onderdeel te willen blijven van de nieuwe Technische Commissie in het nieuwe seizoen. Met zijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren, aangevuld met die van Erwin en Michael, is er voor de komende periode een oplossing gevonden. Zij zijn momenteel al hard aan de slag om de samenstelling van de staf en spelersgroep van het eerste elftal compleet te maken. Naast deze prioriteit geven zij actief en zorgvuldig de nieuwe TC gestalte.”

Winter maakte sinds 2017 deel uit van de technische commissie op Ter Specke.

Beluister ook: VIDB Café #11: FC Lisse-trainer Sjaak Polak & technisch manager Kevin Winter
Lees ook: Kevin Winter: ‘Gevoel is wel eens beter geweest, maar geen man overboord’

POPULAIRE BERICHTEN