Jawel! Het spel is op de wagen! Steeds meer clubs schrijven zich in voor het VIDB Zaaltoernooi op woensdag 30 december op Sportpark Duinwetering. En dat ze het serieus nemen, is inmiddels wel duidelijk. Die eerste titel blijkt een welkome aanvulling van de prijzenkast. Elke club mag een seniorenteam van hun 10 beste spelers inschrijven. Maar ook is er ruimte voor de jeugd; in de ochtend nemen de D- en C-selecties het tegen elkaar op. Inschrijven voor zowel senioren als D- en C-jeugd kan door een mail te sturen naar info@bro-sports.nl.

,,Die prijs willen wij natuurlijk pakken.” Het zijn de woorden van Kevin Winter die samen met Cees Verburg en Robin Stolp druk bezig is met de scouting voor de ploeg die FC Lisse gaat vertegenwoordigen. ,,Natuurlijk verwacht ik wel wat tegenstand, maar ze moeten van goede huize komen kan ik je zeggen”, zegt Winter met een knipoog. Geruchten gaan dat Barry Opdam op de shortlist staat. ,,We kijken naar iedereen dus ook Opdam maakt kans op een plek. Maar in de jeugd lopen ook een paar handenbinders rond.”

Ook VV Noordwijk dat natuurlijk thuis speelt, zit niet stil. ,,Ach, wij maken ons niet zo druk”, zegt Bryan Braun. De huidige assistent van Dogan Corneille kent de club en dus ook de spelers als zijn broekzak. ,,Het kan wel zijn seizoen zijn, maar Winter heeft nog weinig gewonnen op De Duinwetering. Schrijf dat maar op.”

Ook RKVV Teylingen trainer Laurens Mouter ziet zijn kansen. Zijn ploeg draait op het veld momenteel als een trein. ,,Wij komen met een prima ploeg. Geveegd worden we nooit. Ik veeg liever andere ploegen van het veld. Daarbij, zaalvoetbal is een heel ander spelletje dan veldvoetbal. Ik moet het nog zien.”

Ingeschreven seniorenteams
FC Lisse, SV Hillegom, VV Noordwijk, RKVV Teylingen, Van Nispen, VV Katwijk

Ingeschreven D-teams
FC Lisse, Rijnsburgse Boys, VV Katwijk, VV Noordwijk, SV Hillegom

Ingeschreven C-teams
FC Lisse, Rijnsburgse Boys, VV Katwijk, VV Noordwijk, SV Hillegom, FC Rijnvogels

Inschrijven voor zowel senioren als D- & C-selecties kan door een mail te sturen naar info@bro-sports.nl. Contactpersonen zijn Frank en Rene van Wieringen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)