Florian Wolf vertrekt na dit seizoen bij DOVO. De trainer heeft de Veenendaalse club te kennen gegeven zijn aflopende contract niet te willen verlengen.

DOVO is competitiegenoot van FC Rijnvogels en VVSB in de Derde Divisie A. De Noordwijkerhouters trof hij met zijn ploeg ook eind vorig seizoen in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie. DOVO won de heenwedstrijd, maar ging vervolgens ruim onderuit op de Boekhorst.

Momenteel staat Wolf elfde met de roodhemden. “Ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om hoofdtrainer te mogen zijn bij een club als DOVO”, vertelt hij op de clubsite. “Aan het einde van dit seizoen ben ik 3,5 jaar bij de club. Ik denk dat dat een mooi moment is om een nieuwe weg in te slaan. Ik ben toe aan een nieuwe stap.”

Wolf is geen onbekende in onze regio: hij was hoofdtrainer van SJC en assistent-coach bij Katwijk. Wolf stond ook aan het roer bij Legmeervogels en FC Uitgeest en werkte daarnaast in de opleidingen van Ajax, Almere City en Sparta.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Wolf voor even terug in de Bollenstreek: ‘Zeker een regio waar ik graag kom’


POPULAIRE BERICHTEN