Randy Wolters gaat komend seizoen na lange tijd weer voetballen in Leiden. De 34-jarige aanvaller keert terug bij UVS, waarvoor hij als jeugdspeler actief was.

Wolters begon bij buurman bij Ludunum, maar belandde na een periode bij ADO Den Haag toch verderop aan de Kikkerpolder. Via UVS dwong hij uiteindelijk een stap af naar FC Utrecht en dat bleek het startschot voor een lange loopbaan in het betaalde voetbal.

Voor zijn komst naar Katwijk een jaar geleden was Wolters actief voor Larne FC, waarmee hij kampioen van Noord-Ierland werd. Het was zijn derde buitenlandse avontuur na eerdere periodes bij Dundee FC (Schotland) en Xanti (Griekenland).

In Nederland kwam Wolters uit voor FC Utrecht, FC Emmen, FC Den Bosch, Go Ahead Eagles, ADO Den Haag, NEC en Telstar.

Weinig speelminuten
Succesvol was de tijd van Wolters op de Krom niet. Mede door blessures en fysiek ongemak kwam hij nauwelijks in actie afgelopen seizoen. Begin maart werd duidelijk dat de wegen van de linkspoot en Katwijk zouden gaan scheiden.

Met zijn keuze voor UVS gaat Wolters sportief wel een flink aantal niveaus achteruit. De Leidenaren degradeerden onlangs naar de Derde Klasse, maar de linkspoot is in zijn nopjes. “UVS voelt altijd als thuis. Het is geweldig om terug te zijn waar het voor mij allemaal begon. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn steentje bij te dragen aan de club”, vertelt hij op de clubsite.

Foto: Katwijk

Lees ook: Katwijk en Wolters na dit seizoen uit elkaar

POPULAIRE BERICHTEN