Yordi Teijsse deed zondagmiddag op bezoek bij St Johnstone voor de derde maal op rij 90 minuten mee. Zijn team, Dundee FC, verliet het veld met een nederlaag: 2-1. Teijsse kwam wederom niet tot scoren, ondanks een grote kans in de eerste helft.

Bij rust stond het 0-0 maar dat was vooral aan Teijsse te wijten. De goaltjesdief van afgelopen seizoen kreeg de bal in de zestien en kon vrij inschieten. Ietwat gehaast koos hij voor een geplaatste bal met links, een makkelijke prooi voor doelman Zander Clark.  Na een uur spelen namen ‘The Saints’ de leiding om die niet meer af te staan. Het maakte even later zelfs 2-0 vanaf de penaltystip. Dundee kwam nog terug tot 2-1, ook via een penalty en perste er nog een slotoffensief uit, maar tot een gelijkspel kwam het niet meer.

Dundee FC is en blijft na dit resultaat twaalfde en staat daarmee laatste. Het loopt nu het risico dat het gat met nummer elf Partick Thistle oploopt tot meer dan drie punten.