Onlangs kondigden wij in dit stuk aan dat sommige artikelen die we schrijven alleen beschikbaar zijn voor Vrienden van VIDB. Het is één van de drie stappen die we tot nu toe gezet hebben om bezoekers die graag en vaak naar VIDB komen, te laten nadenken of zij een financiële bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het platform.

Om je bij te praten: als je lid wordt van Voetbal in de Bollenstreek, krijg je nu deze drie dingen:

  • je ziet geen advertenties meer (dat is namelijk niet meer nodig en wel zo fijn)
  • je maakt elke maand kans op € 100,- (ook lekker!)
  • je krijgt toegang tot alle artikelen (waar voor je geld)

In ruil vragen wij aan jou € 36,- per jaar die wij gebruiken om het platform letterlijk mogelijk te maken. We kunnen met dit bedrag namelijk niet alleen de mensen betalen die de artikelen schrijven die jij leest. Maar ook kunnen we het platform verder ontwikkelen en aandacht gaan besteden aan de dingen die jij nog mist. Denk bijvoorbeeld aan het vrouwen- en meidenvoetbal. Of elke week een wedstrijdverslag van een jeugdwedstrijd. Maar ook een camera aanschaffen om nog betere beelden te schieten.

De drie stappen zijn stappen waarvan wij denken dat ze jou in ieder geval aan het denken zetten. Dat ze je drempel verlagen om samen van VIDB een uniek en beter platform te maken. Want dat jij die € 36,- niet zomaar neertelt, snappen wij wel. Betalen voor nieuws, je bent het niet gewend. Laat staan voetbalnieuws. Want internet is vooral één ding: gratis. Dat is de gemene deler. Jij kan denk ik wel raden hoe wij hier het woordje ‘gemene’ lezen.

Uniek
Maar wat nou als we het breder trekken dan alleen maar een nieuwssite? Dat het veel meer gaat over waar het voetbal in onze mooie streek voor staat. Hoe tof zou het niet zijn wanneer wij gezamenlijk ook op dit vlak de Bollenstreek uniek maken? Dat de Bollenstreek als eerste in Nederland een voetbalplatform krijgt dat mogelijk wordt gemaakt door spelers en trainers maar ook  door de liefhebbers en fans van het voetbal zelf.

Doordat iedereen een kleine bijdrage levert die onderdeel is van deze community. En dat we ook samen nadenken over de inhoud. Veel trotser kun je ons niet maken. Geldt dat ook voor jou? Wordt dan hieronder lid van de VIDB Vriendenclub.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen