Een doelpuntloze remise. Dat was een opvallende uitslag bij een drietal regioclubs uitkomend vanaf de Eerste Klasse. Er vielen geen goals bij de thuiswedstrijden van tweedeklassers Kagia en Foreholte. Daarnaast bleef de brilstand ook op het scorebord bij Bernardus – SJC Zaterdag. De Noordwijkers leden zodoende hun eerste puntenverlies van deze competitie.

Een treffer viel wel bij Valken ’68, dat nipt won bij hekkensluiter Nootdorp. De enige goal werd voor rust gemaakt door Samet Arikan. Valken ’68 boekte zodoende zijn derde zege van het seizoen en steeg daardoor naar de derde plaats.

Nog ongeslagen
Vierdeklasser Teylingen is nog altijd ongeslagen met zestien uit zes, maar SJZ kan dezelfde cijfers overleggen. De Zoeterwoudenaren hebben een iets beter doelsaldo, waardoor zij de koppositie in handen hebben. Teylingen kwam zelf winnend uit de strijd bij Roodenburg: 1-3. De goals werden gemaakt door Wesley Ritzen, Mike van der Zon en Melvin van Stijn.

Als sneeuw voor de zon
Competitiegenoot Warmunda leek op weg naar een zege, maar moest toch genoegen nemen met een punt. Een achterstand werd omgebogen in een 3-1-voorsprong door doelpunten van Ties van Dam, Rens Haasnoot em Reza Rajabzadeh, maar in de slotfase kwam AVV Alphen alsnog langszij: 3-3.

Van Nispen verloor in 4B met 3-1 bij SCW, dat alles nog heeft gewonnen dit seizoen.

Eerste Klasse

Nootdorp – Valken ’68 0-1 (0-1)
Goal: Samet Arikan

Tweede Klasse

Kagia – FC Oudewater 0-0

Foreholte – DONK 0-0

Vierde Klasse

Roodenburg – Teylingen 1-3
Goals: Wesley Ritzen, Mike van der Zon, Melvin van Stijn

Warmunda – AVV Alphen 3-3 (0-1)
Goals: Ties van Dam, Rens Haasnoot, Reza Rajabzadeh

SCW – Van Nispen 3-1
Goal: onbekend

Vijfde Klasse

Bernardus – SJC zat. 0-0

Archieffoto: Saam de Mooij

Beluister ook: SPECIAL | VIDB Bekeroverzicht


POPULAIRE BERICHTEN