De kogel is eindelijk door de kerk. Kees Zethof is volgend seizoen de nieuwe trainer van Noordwijk. Dat maakte de club maandagavond zelf bekend. Al sinds het ontslag van Dogan Corneille zoemde de naam van Zethof op de Duinwetering rond. 

De Noordwijker was vanaf het begin af aan favoriet om de nieuwe oefenmeester te worden, maar ook Mark Evers (Swift) en Niek Oosterlee werden de afgelopen weken genoemd. Zethof had meerdere gesprekken met het bestuur. Ook Evers had twee weken geleden een goed gesprek met de beleidsbepalers van Noordwijk. Uiteindelijk is besloten om toch voor de 52-jarige Noordwijker te kiezen.

Met Zethof kiest het bestuur voor een man van de club en het dorp. Hij speelde ook jarenlang als verdediger in het eerste elftal van Noordwijk. De huidige trainer van SJC is iemand die een duidelijke visie heeft op het voetbal. Zethof is de nuchterheid zelve en laat zijn ploegen voetballen zoals hij zelf is: vol passie en met veel arbeid.

De coach promoveerde vorig seizoen met SJC naar de Hoofdklasse en is nog in de race om opnieuw promotie af te dwingen, via de nacompetitie, naar de Derde Divisie. Zethof stond eerder voor de groep bij Teylingen, Van Nispen en Foreholte.

Foto: Johanna Wever


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)