Een op het oog zware blessure van Philip Mossel heeft het thuisduel tussen Van Nispen (zon.) en SJZ ontsierd. Na aan charge van de goalie van de bezoekers moest Mossel lang worden behandeld en werd hij uit voorzorg met de ambulance meegenomen. Uit de daaropvolgende strafschop maakte Van Nispen overigens de 1-1. Wat er precies met Mossel aan de hand is, is nog niet bekend. Bij de botsing kreeg de Zilkse speler in ieder geval een klap in z’n gezicht en een knie in z’n borst.

De bezoekers eindigden het duel met negen man nadat ook spits Mark Griffioen met twee gele kaarten kon vertrekken. Van Nispen (zon.) kwam daarvoor al op 2-2, maar kon het overtal in het veld niet verder uitdrukken op het scorebord.

Ook bij DSOV – Hillegom haalde niet iedereen ongeschonden het einde. In Vijfhuizen begon de tweede helft later omdat de assistent-scheidsrechter per direct naar het ziekenhuis moest. De Hillegommers speelden in een doelpuntrijkduel uiteindelijk met 5-5 gelijk. Vier goals van DSOV vielen in twaalf minuten tijd.

Veel afwezigen
Aan de kant van de Hillegommers was Jeroen Dedel de grote man. Hij scoorde drie maal. Overigens misten de Hillegommers vijf ‘potentiële’ basisspelers. Doelman Donovan Partosoebotro, Danny van den Berg, Frank de Groot, Mitchell van der Paard en Aidan Ryan waren niet beschikbaar.

DSOV – Hillegom 5-5 (4-3)
Goals: Dedel (3), Van Veen, Van Gurp

Van Nispen (zon.) – SJZ 2-2 (0-1)
Goals: n.n.b.

Archieffoto: Theo van Gijlswijk

Lees ook: ‘Klassering bij bovenste ploegen verder uit het zicht voor Warmunda’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius15.15Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB15.30Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda