Bedankt voor al jullie stemmen via Instagram, Facebook en Twitter. De laatste winnaar van het kalenderjaar 2019 komt uit Noordwijk!

Met ruim 200 stemmen is Kjeld Hulsebosch de winnaar van deze week. Niet alleen de rake trap bij Noordwijk JO19-2 zorgt dus voor lachende gezichten: Hulsebosch gaat met de uitverkiezing van deze week ook door naar het einde van de maand. Hij kan dus zomaar de winnaar worden van de waardebon van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN