Steun VIDB en word bedrijfssponsor!

VIDB is inmiddels meer dan een decennium een begrip in de Bollenstreek. Wij hopen nog lang verslag te mogen en kunnen doen van de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland. Komend seizoen, maar ook al die jaren daarna.

Vind je VIDB ook zo’n mooi platform en waardeer je wat we doen? En/of is het amateurvoetbal in onze streek op de werkvloer dagelijks onderwerp van gesprek? Dan is het toetreden tot de Sponsorclub van VIDB wellicht een mooie optie. Dat is mogelijk voor een bedrag vanaf 250,- euro per seizoen, exclusief BTW. Wij zorgen voor een mooie vermelding voor jouw bedrijf, zoals je hieronder kunt zien.

Met deze bijdrage maak je mede mogelijk dat de items die je dagelijks leest en luistert, geproduceerd kunnen worden. Bovendien geef je VIDB de kans om verder te groeien en nog meer items te gaan produceren. Hoe mooi is het om dat samen met jullie te kunnen doen?

VIDB maken we samen. Met jullie, onze lezers. Maar ook zeker met de clubs, de spelers en de bedrijvenwereld. Op naar mooie voetbaltijden.

Deze bedrijven gingen je voor:

Hans Luiken.com
De online denkers en doeners. Wij verbinden het publiek met jouw bedrijf zodat bestaande klanten groter worden en je potentiële klanten gaat aantrekken.
Vitaal Fysiotherapie

Vitaal Fysiotherapie is hèt expertisecentrum van bewegen voor jong en oud. We hebben een breed scala aan specialisaties voor verschillende doelgroepen. Hierbij staan de kernwoorden verbinding, samenwerking, professionaliteit en toewijding bij ons centraal. 

Autoschade John de Groot is gespecialiseerd in schadeherstel. Maar dat beperkt zich niet tot alleen deukjes en lakschade. We beschikken over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren. Dat betekent dat we schade aan uw auto vakkundig kunnen herstellen, maar ook bijvoorbeeld uw velgen krasvrij kunnen maken en uw kenteken in uw auto kunnen graveren, zodat het stelen van uw auto bemoeilijkt wordt.

Sponsoren