Voetbal in de Bollenstreek is hét platform van de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland. Nergens in het land wordt binnen een straal van 10 kilometer op zo’n hoog niveau amateurvoetbal bedreven. Het platform Voetbal in de Bollenstreek doet recht aan die positie. We hebben duidelijk voor ogen hoe dit platform vorm te geven en wat onze doelstellingen zijn:

  • VIDB wil dat elke voetballiefhebber in en rond de Bollenstreek altijd en overal toegang heeft tot de meest actuele info over de club(s) waar hij of zij geïnteresseerd in is.
  • VIDB wil zo een bijdrage leveren aan de vergroting van de populariteit van het voetbal in de streek en de versterking van de voetbalgemeenschap als geheel. Dit doen we door nieuws te brengen op de website maar ook actief het gesprek aan te gaan via social media en met de organisatie van evenementen.
  • VIDB is gestart door een aantal voetballers en journalisten met een grote liefde voor het voetbal en de Bollenstreek. VIDB roept iedereen die deze liefde deelt op zijn of haar eigen manier een bijdrage te leveren aan het platform. VIDB maken we samen!
  • VIDB is een professioneel platform waar iedereen die er aan bijdraagt doet wat hij of zij leuk vindt en wat hij of zij goed kan. We maken plezier door te doen wat we doen en zijn hierbij een betrouwbare partner in alle samenwerkingen die we aan gaan.
  • VIDB heeft journalistieke onafhankelijkheid als hoogste waarde en is creatief en vernieuwend in het aangaan van samenwerkingen. We streven zowel qua inhoud van de website als qua technische toepassingen de hoogste standaard na.
  • VIDB wil de mogelijkheden van de technologie optimaal inzetten en heeft daarbij respect voor de verschillende manier waarop onze lezers het nieuws willen ontvangen. Daarom proberen we mensen ook te bereiken via de krant, de radio en/of TV.

Foto: Hans van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN