Katwijk-middenvelder Danny van Haaren heeft zijn contract met één seizoen verlengd. De oud-prof kwam in 2019 over van Telstar. Daar speelde hij in één seizoen negentien wedstrijden. Bij Katwijk staan er vanwege een hardnekkige liesblessure slechts zes streepjes achter zijn naam. Lars van IJzendoorn vertrekt juist bij de Katwijkers. De verdediger die zijn minuten maakte in Katwijk O23 wil weer voor een eerste elftal gaan voetballen.

Van Haaren maakte zichzelf overigens al onsterfelijk door in de derby tegen Quick Boys in de KNVB Beker de winnende treffer te maken (2-3). De 23-jarige middenvelder is de jongere broer van Quick Boys-speler Ricky van Haaren.

Van IJzendoorn kwam in 2019 van Alphense Boys naar Katwijk. Via het tweede elftal maakte de verdediger het afgelopen seizoen promotie naar het eerste. Uiteindelijk kwam hij niet tot speelminuten in de Tweede Divisie, maar voetbalde hij voornamelijk in het O23-elftal van de Katwijkers. De tweededivisionist zegt wel de verrichtingen van Van IJzendoorn te blijven volgen.

Selectie vv Katwijk 2021-2022

Blijft: Anthony Correia (trainer), Robbert Susan, Killian van Mil, Bart Sinteur, Kay Blokland, Paul Kok, Samuel Scheimann, Marciano Mengerink, Lars Weistra (doorlopend contract), Rick van der Meer (doorlopend contract), Tim Freriks (doorlopend contract), Zion Valies (doorlopend contract), Dario van Breukelen, Loyd van der Wilden, Danny van Haaren

Nieuw: Patrick van der Fits (assistent-trainer, VVSB), Joey Ravensbergen (Quick Boys), Ahmed El Azzouti (IJsselmeervogels), Dave Star (Katwijk O23), Justin van Otterloo (Katwijk O23)

Vertrekt: Joey Jongman (Barendrecht), Steven Sanchez Angulo (IJsselmeervogels), Brandon Robinson (Excelsior Maassluis), Boy de Jong (onbekend), Mark de Vries (onbekend), Lars van IJzendoorn (onbekend)

Foto: Kees Jonker

Lees ook: Roodakkers en Ter Leede akkoord over contractverlenging


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN