VVSB heeft zaterdag zijn tweede seizoenshelft hervat met een driepunter. De Noordwijkerhouters waren voor eigen publiek met 2-1 te sterk voor UNA. Danny Bakker schoot in de 82e minuut vanaf de penaltystip de winnende binnen en daarmee werd de negende zege op rij een feit.

Binnen het openingskwartier was er al tweemaal gescoord: in de elfde minuut kopte Tim de Rijk uit een corner de 1-0 binnen. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong, want drie minuten later stond het alweer gelijk via Brian Boogers: 1-1.

In het vervolg van de eerste helft gebeurde er genoeg. Jesse van Nieuwkerk kopte op de paal en in de slotfase volgde een opstootje, waardoor het duel zelfs werd even stilgelegd.

Nadat de gemoederen waren bedaard, bleef het lang(er) wachten op doelpunten. VVSB voerde de druk op, maar zag het pas in de slotfase effect sorteren. Bakker faalde niet vanaf elf beter en bracht zijn ploeg opnieuw aan de leiding: 2-1. UNA kreeg nog een grote kans op de 2-2, maar Ruben Valk redde 1-op-1 met doelman Teun Willems.

VVSB – UNA 2-1 (1-1)
Goals: Tim de Rijk, Danny Bakker