VVSB heeft zondag een topperzege en daarmee de koppositie in de zondagse Derde Divisie uit handen gegeven. De Noordwijkerhouters incasseerden in de negende minuut van de blessuretijd de 3-3 van ADO ’20.

In Heemskerk kwam de thuisploeg in de twaalfde minuut op voorsprong via Ruben Doesburg, die volgend seizoen naar Katwijk vertrekt. Nog in de eerste helft wist VVSB orde op zaken te stellen met twee kopballen. Eerst was het Max Ossendrijver die een corner binnenknikte, een aantal minuten later was het Jesse van Nieuwkerk die een voorzet van Ian van Otterlo met het hoofd tot doelpunt promoveerde: 1-2.

In de 62e minuut was het opnieuw Van Nieuwkerk die de marge naar twee tilde. Daarmee leken de paarsgelen op weg naar de twaalfde zege op rij, maar zover kwam het niet. ADO ’20 maakte zeventien minuten voor tijd de 2-3 en in minuut 99 volgde zelfs de gelijkmaker: 3-3.

Door de remise behoudt ADO ’20 een punt voorsprong op VVSB. De Noord-Hollanders zijn overigens wel al begonnen aan een extra wedstrijd. Vorige week werd het uitduel met Hercules bij een 1-0-achterstand al na twaalf minuten gestaakt vanwege een zware blessure bij ADO ’20-speler Sem Kroon.

ADO ’20 – VVSB 3-3 (1-2)
Goals: Max Ossendrijver, Jesse van Nieuwkerk (2)