SJC

SJC heeft donderdagavond Antibarbari verslagen met 2-0, hierdoor bereikten de Noordwijkers de kwartfinale van de Districtsbeker en houden daarmee uitzicht op deelname aan de grote KNVB Beker.

De Noordwijkers begonnen in een iets gewijzigde opstelling ten opzichte van de 3-0 gewonnen wedstrijd tegen RKVV Velsen. Desondanks startten de zwartwitten sterk aan de wedstrijd, met een 1-0-voorsprong in de derde minuut als gevolg. Na een scrimmage viel de bal voor de voeten van Chris Hoogervorst.

Antibarbari, uitkomend in de Tweede Klasse op zondag, kwam hierna niet meer terug in de wedstrijd. Mark Turk besliste met zijn doelpunt vlak na rust het duel in het voordeel van SJC.

Met een 2-0-stand op het scorebord vielen de lichtmasten uit, waardoor de laatste minuten van de wedstrijd werden afgewerkt op veld 2. Door deze overwinning houdt SJC uitzicht op een ticket voor de laatste vier, een plek die recht geeft op deelname aan de grote KNVB Beker in het volgende seizoen. De tegenstander in de kwartfinale is nog onbekend: dinsdag 21 maart staan er nog enkele wedstrijden in de achtste finales op het programma.