FC Lisse heeft ook zijn tweede uitwedstrijd van het seizoen verloren. Na de nederlaag in en tegen Katwijk (3-1) was nu ACV te sterk. In Assen werd het 2-0 voor de Drenthenaren.

De ploeg van Richard van Heulen kwam al snel op achterstand, in de zesde minuut werkte Justin Mulder de 1-0 binnen. Lisse ontsnapte in de openingsfase aan een grotere achterstand, toen ACV onder meer ook de paal raakte.

Vijf minuten voor rust werd het wel 2-0 voor de promovendus. Giovanni Zwikstra soleerde door de Lisse-verdediging en verschalkte doelman Richard de Groot.

In de tweede helft waren er momenten over en weer. Namens FC Lisse waren Remi van Ekeris en de gebroeders Toon en Jaap Zwetsloot dreigend, maar gescoord werd er uiteindelijk niet meer. Daardoor staat de buit van FC Lisse na drie duels op één punt. Vorige week werd het 1-1 tegen Kozakken Boys.

ACV – FC Lisse 2-0 (2-0)