Quick Boys heeft zaterdag zijn derde competitiezege van het seizoen geboekt. De Katwijkers legden op Nieuw Zuid RKAV Volendam ruim met 4-1 over de knie.

Halverwege was er al een comfortabele marge van twee goals op Nieuw Zuid voor de thuisploeg. Na een kleine twintig minuten opende Patrick Brouwer het bal: 1-0. Drie minuten voor rust volgde een verdubbeling van de score. Lukas Hamann was het eindstation van een vlotte aanval en bekroonde zijn eerste basisplaats voor het thuispubliek met een goal.

Aansluitingstreffer via Runderkamp
Na een uur spelen deed de promovendus wat terug. Uitgerekend oud-Quick Boyzer Nick Runderkamp maakte de 2-1. RKAV Volendam had weer hoop op een resultaat en kreeg even de geest. Toch wist Quick Boys de wedstrijd definitief te beslissen.

Invaller Milan Zonneveld speelde daarbij een hoofdrol. De spits maakte na 71 minuten zijn opwachting en gaf direct een assist op de 3-1 van Jesse Reinders. Zonneveld maakte zelf na tachtig minuten ook nog de 4-1 en verzorgde daarmee het slotakkoord voor een voor Quick Boys lekkere middag.

Quick Boys – RKAV Volendam 4-1 (2-0)
Goals: Patrick Brouwer, Lukas Hamann, Jesse Reinders, Milan Zonneveld