Arnold Reinders (links) en Michael van der Laan zetten Hendrik van Beelen onder druk

Het is bijna zover! Morgen sluiten we op Sportpark Duinwetering het voetbaljaar af met een mooi evenement: het VIDB Zaaltoernooi. Met in de ochtend de D- & C-selecties en in de middag de senioren. Het deelnemersveld mag er zijn: maar liefst 14 van de 15 Bollenstreekclubs komen morgen in actie! Een van die ploegen werd samengesteld door niemand minder dan Brian Mussche. Dan hebben we het uiteraard over het seniorenteam van Quick Boys.

,,Wij zetten vol in op een mix van ervaring en jeugd. Met de ervaren Remco Tuinenburg op doel. En voor hem jongens als Eef Schoneveld, Chris Kenselaar, Hendrik van Beelen, Maarten Bak, Derek van der Plas en ikzelf. En ik kan jullie zeggen (met een knipoog): voor onze leeftijd zijn we nog topfit.”

Toch heeft Mussche geanticipeerd op een langer verblijf in het toernooi en dan kunnen de jaren wellicht gaan tellen. ,,Daarom heb ik twee jonge talenten weten te strikken die onlangs hun debuut in Quick Boys  1 hebben gemaakt: Jan de Bruin en Jim Gillissen gaan voor het nodige loopwerk zorgen. Met hen erbij kunnen we prima vanuit de controle toeslaan. Dat is het plan. Wij hebben er in ieder geval zin in!”

Ook Quick Boys komt dus, net als FC Lisse en Foreholte met een solide seniorenploeg naar het VIDB Zaaltoernooi. Later vandaag zullen we de ploegen van VV Katwijk en VV Noordwijk nog uitlichten.

Het VIDB Zaaltoernooi vindt plaats op woensdag 30 december op Sportpark Duinwetering. De D- en C-selecties spelen van 10.00 tot 14.00 uur. De senioren van 15.00 – 19.00 uur. Download hier het programmaboekje met alle wedstrijden en tijden

POPULAIRE BERICHTEN