Onze man in het buitenland, Kevin Weijers, ontmoet tijdens zijn wereldreis een breed scala aan persoonlijkheden. Gesprekken gaan over de meest uiteenlopende zaken, waarbij zonder uitzondering een onderwerp nooit onbesproken blijft: voetbal. Sterker nog, meestal wordt de daad ook bij het woord gevoegd. We kwamen daarom samen op het idee om juist dat in beeld te brengen in onze nieuwe rubriek: Kevin voetbalt met… En laten de kenners in het buitenland de wedstrijden in de Bollenstreek voorspellen.

We trappen letterlijk af in Kaapstad, waar Stanley Menzo als hoofd jeugdopleiding bij Ajax Cape Town de grootste talenten van Zuid Afrika onder zijn hoede heeft. In de schaduw van de Tafelberg spelen Kevin en Stanley een potje latje trap en voorspellen aan het eind drie wedstrijden van het afgelopen weekend. Benieuwd wie er wint en Stanley een beetje verstand van het voetbal in de Bollenstreek heeft? Check het hieronder!

Kevin Weijers is voormalig speler van topklasser FC Lisse. Nu reist hij als challenge de wereld rond om 80 experimenten te doen, terwijl hij bedrijven, organisaties en goede doelen helpt in ruil voor eten en onderdak. Meereizen? Volg zijn ‘Foto van de Dag’ op zijn Instagram: ‘@kevinweijers’.

POPULAIRE BERICHTEN