Mo Adouch vertrekt na dit seizoen bij JOS/Watergraafsmeer. De reistijd breekt de voormalig speler van FC Lisse op, zo vertelt hij tegen het Amsterdamsche Voetbal.

“Het is echt jammer om JOS nu al te verlaten. Het is een leuke club en we doen het dit seizoen goed. Alleen is het jammer dat de reisafstand te lang is”, aldus de 24-jarige Leidenaar tegenover het Amsterdamse platform.

Adouch was tussen 2017 en 2022 actief voor FC Lisse. Hij sloot op zijn zeventiende bij de O19 aan, maar werd halverwege het seizoen al doorgeschoven naar het eerste elftal. Op 10 februari 2018 maakte hij zijn debuut tegen TEC in de Tweede Divisie. Voor de Lissenaren speelde Adouch uiteindelijk bijna honderd wedstrijden.

In de race voor promotie
Afgelopen zomer stapte Adouch over naar JOS/Watergraafsmeer, waarmee hij nog in de race is voor promotie naar de Derde Divisie. De Amsterdamse club staat vier wedstrijden voor het einde derde in de Vierde Divisie A, de competitie van SJC en Ter Leede. JOS/Watergraafsmeer heeft vijf punten minder dan koploper Huizen.

Adouch hoopt voor volgend seizoen een club dichterbij huis te vinden. “Het liefst natuurlijk op een zo hoog mogelijk niveau, want dat is iets dat je als voetballer altijd nastreeft. Wel moet de reistijd samen met het niveau in balans zijn, dat is dan een afweging.”

Archieffoto: FC Lisse

Beluister ook: VIDB Café #14: Tom Bijen en Kees Luijckx

POPULAIRE BERICHTEN