De knieblessure die Warmunda-speler Nick Smith opliep tijdens de thuiswedstrijd van zijn club tegen Stompwijk ’92 lijkt mee te vallen. Dat laat de spits desgevraagd weten aan Voetbal in de Bollenstreek. Eerder zei trainer Alan Campfens in de taxirit met Willem van Zuilen nog bang te zijn de aanvaller voorlopig kwijt te zijn.

,,Het is een hele goede, talentvolle speler”, was Campfens lovend over zijn aanvaller. ,,Maar wel enorm blessuregevoelig. Ik vrees dat we ‘m na afgelopen zondag wel even kwijt zijn. Dat blijven toch lastige perikelen.” De prognose voor de blessure van Smith lijkt nu toch enigszins mee te vallen.

Volgens de fysiotherapeut van de spits ligt hij er tussen de drie weken en een maand uit. ,,Mijn knieschijf lag er een beetje naast”, weet de speler van Warmunda te vertellen. ,,Nu, een paar dagen verder, lijkt het dat ik geluk heb gehad. Ik heb namelijk veel ruimte in mijn kniebanden. Het gaat dus om een flinke verrekking van de banden en niet om een scheur.”

Mentaal
Het is niet de eerste kwetsuur voor de aanvaller. ,,De afgelopen twee seizoenen ben ik van blessure in blessure gelopen. Ik heb telkens maar een wedstrijd of twee kunnen spelen, voordat de volgende blessure zich alweer aandiende. Dit vereist mentaal wel enig doorzettingsvermogen, maar er is weinig wat ik er nu aan kan doen.”

Voor de aflevering van ‘In de taxi met Willem’ met Alan Campfens, klik hier

Foto: Jeannette Dijkstra

POPULAIRE BERICHTEN