Bram de Bruin gaat na het lopende voetbalseizoen op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder is niet tevreden met de hoeveelheid speelminuten die hij krijgt op de Middelmors.

“In het najaar heb ik bij de club aangegeven dat ik zeer waarschijnlijk zou vertrekken bij Rijnsburg, omdat ik vond dat ik meer speeltijd verdiende”, vertelt De Bruin op de clubsite. “Begin december kreeg ik vervolgens signalen dat de club me toch wilde houden. Maar door het vertrek van Gerrit Paauw bleef een vervolggesprek lang uit. Pas eind februari zat ik weer aan tafel. In dat gesprek voelde ik niet de waardering die ik hoopte te krijgen, waardoor ik definitief heb besloten om te stoppen en op zoek te gaan naar een nieuwe club.”

‘Rampjaar’
De 26-jarige De Bruin is eigenlijk al langere tijd geen basisspeler. “Dit seizoen is helemaal een rampjaar voor mij, ook vanwege een hardnekkige buikblessure, waarvoor ik vorige week ben geopereerd”, vertelt de Rotterdammer die op het moment ook een schorsing van drie duels uitzit voor een rode kaart tegen ADO ’20.

De Bruin was voor zijn Rijnsburg-tijd altijd in het Rotterdamse actief. Hij was medio 2020 afkomstig van Barendrecht, speelde in de jeugd voor Nieuwerkerk en Feyenoord en nadien ook voor Capelle.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: De Bruin drie duels geschorst na rode kaart tegen ADO ’20

POPULAIRE BERICHTEN