De Derde Divisie is zaterdag weer een stap dichterbij gekomen voor FC Lisse. De ploeg van Sjaak Polak verloor voor eigen publiek van Scheveningen: 0-2.

Exemplarisch en symbolisch voor het seizoen was de manier waarop de wedstrijd tegen Scheveningen verloren ging. Zoals vaker deze voetbaljaargang deed FC Lisse niet veel onder voor de opponent en kreeg het met name in de fase na rust een aantal dotten van kansen.

Nog één strohalm
Waar FC Lisse ze niet wist te benutten, deed Scheveningen dat tussen minuut 65 en 77 wel. Dogan opende de score, waarna Lex Immers de bezoekers met een doffe knal in veilige haven schoot: 0-2. FC Lisse bleef in mineur achter en heeft nog één strohalm achter.

Alleen het passeren van Kozakken Boys kan degradatie nog voorkomen voor FC Lisse. De Werkendammers bezetten de zeventiende plek, een P/D-plaats. Met nog drie wedstrijden te gaan, heeft FC Lisse een achterstand van vijf punten op Kozakken Boys.

FC Lisse – Scheveningen 0-2 (0-0)

Archieffoto: FC Lisse