vvsb draait warm, pijnlijke nederlagen sjc en Hillegom

VVSB heeft zondag de derde thuiszege op rij geboekt. De Noordwijkerhouters klopten op de eigen Boekhorst Gemert met 5-2 en stegen daardoor naar de tweede plaats op de ranglijst.

Halverwege was het 1-0 door een goal van Leroy George in de 36e minuut. Vervolgens ging het na rust hard met de goals. Binnen zeven minuten stond het 2-1. Eerst was het  Ian van Otterlo die er 2-0 van maakte, maar niet veel later vond Gemert via T-Shawn Illidge de aansluiting. Halverwege de tweede kwam er voor VVSB weer een comfortabele marge van twee goals voorsprong op het scorebord. Tim de Rijk kopte een corner van George schitterend binnen: 3-1/

Goals blijven vallen
Ook Richelo Fecunda pikte nog zijn goaltje mee. Een voorzet van Jelmer Vijlbrief die belandde op de lat en terug het veld in caramboleerde, werd door hem ingetikt.

Daarmee was het nog niet gedaan met de goals. Gemert maakte de 4-2, waarna Mike Bekooij het slotakkoord verzorgde. De debutant luisterde zijn eerste minuten in het paarsgeel op met de 5-2.

VVSB – Gemert 5-2 (1-0)
Goals: George, Van Otterlo, De Rijk, Fecunda. Bekooij

Archieffoto: Orange Pictures