Thijs Ouwehand gaat volgend seizoen spelen op ’t Duyfrak. De keeper verruilt Noordwijk voor Valken ’68. In Valkenburg wordt hij herenigd met Derek van der Plas, ook al zijn trainer bij Quick Boys O21.

Ouwehand speelde als jeugdspeler voor Quick Boys en ook een  jaar voor sc Heerenveen. De Katwijker koos afgelopen zomer voor een overstap naar Noordwijk, waar hij Lars Jansen voor zich heeft. Ook nu laatstgenoemde na dit seizoen vertrekt naar Quick Boys, besloot Ouwehand dat het voor hem beter was om zijn vleugels elders uit te slaan.

Oud-teamgenoten
Op zoek naar meer speelminuten gaat hij neerstrijken bij eersteklasser Valken ’68, waar hij oud-teamgenoten als Lars Wietsma, Stijn Haasnoot en Thijs den Hollander tegenkomt.

Namens de TC van Valken ’68 spreekt Peter van Delft zijn tevredenheid uit over de eerste zomeraanwinst. “We zijn bijzonder blij met de komst van Thijs Ouwehand. Zijn toevoeging aan het team benadrukt onze ambitie om zowel individuele talenten als het team als geheel te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat Thijs een belangrijke bijdrage zal leveren en wensen hem veel plezier en succes bij onze club.”

Foto: Valken ’68

Lees ook: Goalie Ouwehand (Noordwijk) op zoek naar nieuwe club

POPULAIRE BERICHTEN