Ter Leede heeft vier nieuwe A-selectiespelers voor volgend seizoen bekendgemaakt. Julian Jansen, Lars van der Steen en Max van Duin zijn na de zomer nieuw op de Roodemolen. Gijs Beekwilder schuift door vanuit het tweede elftal.

Jansen komt over van FC Rijnvogels, waar hij nu ruim anderhalf jaar actief is. In zijn eerste seizoen speelde hij nog regelmatig, maar in de huidige voetbaljaargang zijn de speelminuten drastisch afgenomen.

De 21-jarige Jansen werd geboren in de buurt van Londen en groeide op in Manchester. Als tiener liep hij stage bij Bolton Wanderers, een voormalig Premier League-club en inmiddels actief op het derde niveau. Jansen speelde ook in Italië.

Amerikaanse avonturen
Ook Van der Steen en Van Duin hebben al buitenlandse ervaring. Zij komen momenteel uit in de Verenigde Staten. Van der Steen (22) speelt voor de Life Running Eagles en Van Duin (23) voor de Le Moyne Dolphins.

Van Duin komt uit de jeugd van Noordwijk en debuteerde voor zijn Amerikaanse avontuur ook al in de hoofdmacht. Van der Steen is een Lissenaar en speelde altijd voor de plaatselijke FC.

Verder is er promotie voor Beekwilder. Hij volgt het voorbeeld van ploeggenoot Chris van der Zaag, van wie al eerder duidelijk werd dat hij vanuit het tweede elftal doorstoot naar de hoofdmacht.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Ter Leede verliest midweeks inhaalduel bij BOL

POPULAIRE BERICHTEN