Moatasim El Yaakoubi gaat Noordwijk na dit seizoen verlaten. De aanvallende middenvelder gaat op zoek naar een club waar hij meer speeltijd kan krijgen.

El Yaakoubi wordt voor het tweede seizoen op rij vooral als invaller gebruikt. In de huidige voetbaljaargang kwam hij tot twaalf optredens, waarvan twee als basisspeler. “Ik denk dat het voor mijn ontwikkeling als voetballer goed is om meer te gaan spelen waardoor ik een betere voetballer kan worden”, vertelt hij op de clubsite. “Het doel van mijn vertrek is om in de toekomst als een completere speler bij Noordwijk terug te keren.”

Ook vriend Van Oosten zoekt heil elders
De afscheidsboodschap van El Yaakoubi is een nieuwe tegenvaller voor Noordwijk, dat al de nodige spelers ziet vertrekken. Vorige week kondigde een ander jeugdproduct, Sem van Oosten, ook al aan de Duinwetering te gaan verlaten. De aanvaller verkast naar FC Rijnvogels.

Van Oosten en El Yaakoubi zijn overigens goede vrienden en bezitten samen een voetbalschool.

Selectie Noordwijk 2024-2025

Blijft: Emiel Wendt, Kick Groot, José Barbosa Nhoca, Lucas Coopmans, Teun Zethof, Sander Bosma, Dylan Rietveld, Riley Reemnet

Nieuw: Florian Wolf (trainer, DOVO), Jordy Strooker, Virgil Tjin-Asjoe (beide Scheveningen)

Vertrekt: Kees Zethof (trainer), Lerin Duarte en Quintòn Christina (beide per direct gestopt), Lars Jansen, Toer Bouwman (beide Quick Boys), Oscar Wilffert, Jesper de Vré (beide ADO ’20), Sem van Oosten (FC Rijnvogels), Moatasim El Yaakoubi

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Middenvelder Reemnet ook een tweede seizoen bij Noordwijk
Check ook: Van Oosten (Noordwijk) kiest voor de Kooltuin

POPULAIRE BERICHTEN