Nog even een ‘late night’ berichtje op de zaterdagavond. Wie is de laatste winnaar van de maand van het Equipo Voetbalreizen Moment? Kwam de winnaar uit Noordwijk of Katwijk?

Uit het Noordwijkse kamp kwamen deze maand twee weekwinnaars. Een vrije trap die was ingestuurd door Kjeld Hulsebosch en een briljante actie bij de JO19 van Noordwijk tegen de JO19 van Katwijk, ingestuurd door Stijn van Rijswijk. Op die laatste werd uiteindelijk het meeste gestemd: meer dan 300 keer. Daarmee was ook een ingestuurde volley bij de JO10 van Quick Boys ruim verslagen.

Gefeliciteerd Stijn! De bon komt jouw kant op. Misschien wel zo eerlijk om ‘m met de maker van de actie te delen, Jelle Kooij? Goed, dat moeten jullie samen maar beslissen!

 

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN