De eerste seizoenshelft zit er bijna op. Onze clubs uit de Bollenstreek spelen nog twee wedstrijden en dan is het tijd voor de verdiende rust. Tot die tijd zal er op alle fronten flink gestreden worden. Zo ook rondom het topscorersklassement. 

Ook deze week hebben we weer de nodige veranderingen in ons klassement. Zo werden er het afgelopen weekend de nodige goals gemaakt. Met name in de Tweede Klasse zondag bij Hillegom. Spits van de ploeg, Niels van Veen, scoorde net zoals vorige week drie keer en daardoor staat hij met tien goals in de top drie.

Ook Jaco van der Bent heeft grote sprongen gemaakt. De aanvaller van Valken’68 scoorde het afgelopen weekend ook drie keer en daarom is hij terug te vinden in de top 20. Jaap van Duijn is de trotse koploper van ons klassement, maar het is spannend. Wie gaat er de ‘wintertopscorer van de Bollenstreek’ worden?

De volledige lijst met topscorers in de Duin- en Bollenstreek vind je hier. In de lijst staan momenteel 147 voetballers.

Hoe zat die puntentelling ook alweer precies in elkaar? Zo dus:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
32
1,46
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde/Vierde Klasse
1,0
26
1,0

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of Arsenal? Genoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

Lees ook: ‘Kind van de club’ vertrekt bij Noordwijk

POPULAIRE BERICHTEN