Wie gaat zich kronen tot ‘wintertopscorer’ van de Bollenstreek? Gaat Jaap van Duijn het volhouden? Of gaat er toch iemand anders als voorlopige nummer één de winterstop in? Het zal er in ieder geval om gaan spannen. 

Dat het spannend is, is met name te danken aan de enorme scoringsdrift van SV Hillegom de laatste weken. De ploeg scoort er op los en de spits van het elftal, Niels van Veen, profiteert daar optimaal van. De aanvalsleider heeft koploper Jaap van Duijn op goals namelijk ingehaald, maar de Katwijker staat op punten nog op kop.

Wat ook opvalt, is dat de meerdere spelers van Hillegom bezig zijn aan een opmars. Zo is Maik van Zanten in de top tien terug te vinden en staan Menno van Gurp en Jeroen in de top 20. Ook Omar Limon maakte afgelopen week een sprong op de ranglijst. De aanvaller van Ter Leede scoorde tweemaal en is zodoende terug te vinden op plek 34.

De volledige lijst met topscorers in de Duin- en Bollenstreek vind je hier. In de lijst staan momenteel 149 voetballers.

Hoe zat die puntentelling ook alweer precies in elkaar? Zo dus:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
32
1,46
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde/Vierde Klasse
1,0
26
1,0

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of Arsenal? Genoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN