FC Lisse kon een week waarin buiten het voetbalveld veel heuglijk nieuws te noteren viel, niet bekronen met een goed resultaat bij Excelsior ’31. De ploeg uit Rijssen zegevierde in eigen huis met 3-1 en maakte zo een einde aan de ongeslagen reeks van zeven wedstrijden van FC Lisse.

Lisse liep tegen Excelsior ’31 vanaf het begin achter de feiten aan. Al na twee minuten opende Marco Aydin de score. Een kwartier later verdubbelde topschutter Denis Mahmudov de marge. Lisse maakte via een intikker van Tom Zoontjes nog wel de aansluitingstreffer, maar verder kwam de ploeg van coach Misha Salden niet, hoewel Tom Broekhuizen nog wel de lat raakte. In blessuretijd gooide Mahmudov de wedstrijd op slot.

Buiten het veld viel er voor Lisse de afgelopen week wel veel positief nieuws te melden. Een viertal spelers verlengde zijn contract. Die van Tom Zoontjes en Richard van Heulen waren al op deze site te lezen. Later tekenden ook Niels Buijs en Thierry Monteny bij. Tot slot slaagde coach Salden voor de cursus coach betaald voetbal.

Minder goed nieuws was er voor Mark de Vries. De goalie raakte vorige week tegen GVVV na een aanslag van Mitchel Bottenheft geblesseerd aan zijn knie en komt dit kalenderjaaractie niet meer in actie.

Archieffoto: website FC Lisse

 

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO2-2SJC
Foreholte 4-0VV Wilhelmus
Hillegom 4-0HMSH
Teylingen 0-0HVV
VVH/Velserbroek 4-1Van Nispen (zon.)