FC Lisse heeft zaterdag in Veenendaal een punt aan het seizoenstotaal toegevoegd. De Lissenaren speelden met 2-2 gelijk bij GVVV. Allon Koene kopte in blessuretijd de vierde goal van de middag binnen.

De Lissenaren kwamen al snel aan de leiding op Panhuis: Jaap Zwetsloot kopte een voorzet bij de tweede paal binnen: 0-1. Daarna draaide GVVV de duimschroeven aan. De thuisploeg kwam op gelijke hoogte, maar daar bleef het voor rust bij.

GVVV met negen man
Ook in de tweede helft was de thuisploeg dreigend. Dat leidde een kwartier voor tijd tot de 2-1 van Ilias Latif, maar FC Lisse gaf niet op. GVVV was wel onfortuinlijk toen twee spelers met de hoofden tegen elkaar botsten en allebei niet verder konden. Omdat GVVV al uitgewisseld was, stonden de blauwhemden opeens met negen man.

FC Lisse rook bloed, zette aan en werd in blessuretijd ook beloond. In minuut 93 knikte Koene raak, waardoor de ploeg van Sjaak Polak met een punt huiswaarts keerde.

GVVV – FC  Lisse 2-2 (1-1)
Goals: Jaap Zwetsloot, Allon Koene

Bekijk ook: De Vooruitblik #12: met Remi van Ekeris (FC Lisse)