Een aderlating voor FC Lisse. De tweededivisionist raakt na dit seizoen Tom Noordhoff kwijt. De middenvelder heeft getekend bij Spakenburg, zo is vrijdag bekendgemaakt.

De 27-jarige Noordhoff speelde sinds 2019 voor FC Lisse, waarmee hij vorig seizoen kampioen van de Derde Divisie werd. Spakenburg gooide toen ook al een lijntje uit, maar destijds vond Noordhoff het nog te vroeg, melden de Blauwen op de clubsite.

Noordhoff was sinds zijn komst naar Ter Specke een zeer stabiele factor. Hij vormt al jaren een sterk middenveld met Jeffrey Klijbroek en Toon Zwetsloot. Tussendoor nam Remi van Ekeris (nu FC Emmen) ook enige tijd de plek van laatstgenoemde in.

Eigen bedrijf
Naast het voetbal heeft Noordhoff ook een eigen bedrijf in coaching en training voor jonge spelers: T.O.M. (Talent Ontwikkeling Mindset) Training & Coaching. Noordhoff deed een master in coaching bij het Johan Cruijff Institute en ook een interne opleiding bij Ajax.

Noordhoff was ook in de jeugdopleiding van Ajax actief. Verder kwam hij ook uit voor onder meer Schoten, Telstar, Almere City en OFC.

Voor Noordhoff was interesse van meerdere clubs uit de Tweede Divisie, zo valt te lezen op de clubsite. “Als een club als Spakenburg zich voor de tweede keer meldt, doet dat wel wat met je. En ik ben echt een gevoelsmens. Men beschouwt me als een waardevolle speler, die wat toe kan voegen aan het middenveld. En ik vind het supermooi dat ik ook de derby kan gaan spelen.”

Headerfoto: Hubert Habers
Foto in artikel: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN