Danny Bakker is komend seizoen toe aan zijn derde club in de Bollenstreek. De middenvelder heeft getekend bij FC Lisse. Bakker komt over van Katwijk, waar hij geen vaste plek wist te bemachtigen.

De 28-jarige Bakker was in onze regio ook vijf jaar actief voor VVSB. Daarvoor speelde hij bij de profs van Cambuur Leeuwarden en FC Dordrecht. Tussen 2004 en 2015 voetbalde Bakker in de jeugdopleiding van Ajax. In Amsterdam bleef een definitieve doorbraak uit, ondanks dat hij regelmatig met de hoofdmacht meetrainde en in diverse oefenduels zijn opwachting maakte.

Zelfde stap als El Baad
Afgelopen zomer was Katwijk zijn vervolgstap, maar Bakker slaagde er op de Krom niet in zich in het elftal te spelen. Hij had aan het begin van het seizoen nog een serie basisplaatsen, maar moest het daarna doen met korte invalbeurten. Eind december volgde het bericht dat Bakker – net als Omar el Baad – bij Katwijk zou vertrekken. El Baad gaf vorige maand al zijn jawoord aan FC Lisse.

Bakker en El Baad speelden samen in Leeuwarden, ook met Rowdy van der Putten overigens. Laatstgenoemde tekende vorige week bij op Ter Specke.

Selectie FC Lisse 2024-2025

Bijgetekend: Enzo Stroo, Kevin van der Zwet, Max Hudepohl, Toon Zwetsloot, Rowdy van der Putten, Justin van der Putten

Doorlopend contract: Daan Klinkenberg, Tim Brinkman

Nieuw: Luc de Kruijs (Ter Leede), Omar El Baad (Katwijk), Swen Verswijveren (DEM), Danny Bakker (Katwijk)

Foto: FC Lisse

Lees ook: Bakker en El Baad na één seizoen weg bij Katwijk

POPULAIRE BERICHTEN