SJC heeft zondagmiddag nagelaten goede zaken te doen aan kop van de zondagse Vierde Divisie A. De Noordwijkers gaven op bezoek bij Hoogeveen een 0-2-voorsprong uit handen en stapten uiteindelijk zelfs met lege handen in de bus voor de lange terugweg richting de kust: 3-2. Daardoor verzuimde SJC te profiteren van de uitkomst bij HBS – RKAVV, de topper die onbeslist eindigde: 0-0.

Aanvankelijk zag het er nog goed uit voor SJC, dat in de twintigste minuut via een fraaie omhaal van Sven Wisselink de leiding nam. Vier minuten later zorgde Martijn van Trigt voor de 0-2 en leek SJC op rozen te zitten.

Doelman Lex Hoogervorst voorkwam op slag van rust de 1-2 van Hoogeveen, maar moest die in de 52e minuut alsnog toestaan. Er gebeurde vervolgens genoeg. Hoogeveen miste twee kansen en SJC zag een goal vanwege buitenspel worden afgekeurd.

Uiteindelijk viel de volgende treffer in de 67e minuut en voor SJC aan de verkeerde kant: 2-2. Het meenemen van een punt was de Noordwijkers niet gegeven, in de slotfase kwam Hoogeveen op 3-2.  Daardoor liep de ploeg van Marcel IJzendoorn voor de vierde keer dit seizoen tegen een nederlaag aan en werd het op de ranglijst gepasseerd door Hoogeveen.

Hoogeveen – SJC 3-2 (0-2)
Goals: Wisselink, Van Trigt