Valken ’68 heeft zaterdag de koppositie verstevigd in de Tweede Klasse C dankzij een 2-1 overwinning op DSO. Makkelijk ging het niet in Valkenburg. De ploeg van Alan Campfens ging met een 0-1 achterstand de rust in, maar zegevierde in de tweede helft. Huig van Duijn zette als invaller Valken ’68 eerst naarst de tegenstander uit Zoetermeer. Marc Langeveld schoot vanaf elf meter de thuisploeg op voorsprong. Na een hectische slotfase bleven de punten op ’t Duyfrak.

Dankzij Saam de Mooij hebben we gelukkig de foto’s nog van een spectaculair middagje in Valkenburg.

Wat een lekker sfeertje op ’t Duyfrak

Eh, wat gebeurt hier?

Een acrobatisch hoogstandje van Chris Guijt

Ruben van der Does zet z’n muur(tje) neer. Alleen gaat de vrije trap er wel in….

,,VOORDEEEEEEL”

Samet Arikan zet z’n tegenstander op het verkeerde been

Een (achteraf) belangrijke wissel: Chris Guijt gaat eruit voor Huig van Duijn

Want het is Van Duijn die de 1-1 op het scorebord zet

Overtreding? Jep, gele kaart voor DSO

Even later: strafschop voor Valken ’68 na hands in het strafschopgebied van DSO

Al is DSO het daar niet helemaal mee eens. En blijf dan maar eens rustig als penaltynemer