Vorige week werd de ‘Foto van de Week’ gewonnen door Rijnsburgse Boys 10, de ploeg was met bloemen en champagne te zien vanwege hun kampioenschap. Een nieuwe week, dus ook tijd voor een nieuwe ‘Foto van de Week’. In deze rubriek worden drie platen van het afgelopen weekend geselecteerd die strijden om de titel ‘Foto van de Week’. Dit kunnen foto’s zijn van selectie-elftallen, niet-selectieteams, jeugdteams, damesteams en supporters. 

Hieronder vind je de drie genomineerde foto’s, jullie rest alleen nog te stemmen. Welke foto vind jij de mooiste?


Stemmen kan via de mail ([email protected]) of via social media (Facebook en Twitter). Stemmen kan tot donderdag 23:59 uur. Vrijdagochtend maken wij de winnaar bekend.


Foto 1: Opperste concentratie bij de jongste jeugd van Quick Boys

landenteams quick boys

Een foto die de opperste concentratie bij de wedstrijden tussen de ‘landenteams’ van Quick Boys goed toont. Twee jongens uit de jongste jeugd die strijden om de bal, op deze manier komen ze er wel! (Foto: ingestuurd door Jan van Beelen)

Foto 2: Stralende middelpunt

pupil fc rijnvogels

FC Rijnvogels wist afgelopen weekend nipt te winnen in een spannende derby van Ter Leede (1-0). Pupil van de Week Roos komt hier samen met scheidsrechter Shona Shukrula het veld op en vormt het stralende middelpunt. De twee dames lopen trots het veld op en Roos geniet zichtbaar van het moment deze middag.  (Foto: EWLOnline)

Foto 3: In Rijnsburg dromen ze door

Rijnsburgse boys rbb never stop dreaming

Vorige week was er een kampioen in april op Sportpark Middelmors: komt er een kampioen in mei bij? Als het aan de supporters ligt wel. Zij stoppen, zoals ze zelf zeggen, niet met dromen. “Never stop dreaming.” (Foto: Sonny Lensen)

Wil je voor de volgende editie ook een foto insturen? Dat kan via [email protected] of via onze redactietelefoon: 0610951629.

Lees ook: Uitslag Foto van de Week: Kampioen in April

POPULAIRE BERICHTEN