Terug van weggeweest! De laatste tijd zijn meerdere (oude) rubrieken weer nieuw leven ingeblazen, zo ook de ‘Foto van de week’. In deze rubriek worden drie foto’s van het afgelopen weekend geselecteerd die strijden om de titel ‘Foto van de week’. Dit kunnen foto’s zijn van selectie-elftallen, niet-selectieteams, jeugdteams, damesteams en supporters.

Wij hebben van afgelopen weekend een selectie gemaakt, jullie rest nu alleen nog te stemmen. Welke foto vind jij de mooiste?


Stemmen kan via de mail ([email protected]) of via social media (Facebook en Twitter). Stemmen kan tot donderdag 23:59 uur. Vrijdagochtend maken wij de winnaar bekend.


Foto 1: Een goede voorbereiding is het halve werk
Zonder een goede staf en dito instructies ben je nergens. Daar lijken deze jeugdige spelers van Quick Boys zich terdege bewust van te zijn. Zeer aandachtig wordt geluisterd naar de instructies van de coach. (Foto: ingestuurd door Jan Valk)

Foto 2: Een zucht van opluchting

Bij FC Lisse was tot afgelopen weekend al een tijdje niet gewonnen. De vorige overwinning dateerde van 18 februari en dus was iedereen op Ter Specke wel weer toe aan een driepunter. Toen zaterdagmiddag het laatste fluitsignaal klonk tegen IJsselmeervogels (3-2) en de zege definitief was, slaakte iedereen een zucht van opluchting. Inclusief de Pupil van de Week. (Foto: FC Lisse / Ian Klijn)

Foto 3: De eerste overwinning van het seizoen

Voor Van Nispen is het een moeilijk seizoen, dat zal niemand ontkennen. Begin deze maand viel het doek voor de tweede degradatie op rij. De Zilkers bleven lange tijd zonder winstpartij, maar zaterdag was-ie daar dan eindelijk: de eerste driepunter. Voor eigen publiek werd Sporting Leiden met 3-2 verslagen. Aan de uitkomst van het seizoen zal het niets veranderen, maar logischerwijs was de ontlading groot. En Zilkers kennende, zal er een goed biertje op zijn gedronken. (Foto: website Van Nispen)

Wil je voor de volgende editie ook een foto insturen? Dat kan via [email protected] of via onze redactietelefoon: 0610951629

Lees ook: Uitslagen 15 en 16 april: wederom doelpuntrijk weekend (4+ gemiddeld) met maar twee verliespartijen

POPULAIRE BERICHTEN