Valken ’68 meldt dat een groot gedeelte van de selectie ook volgend jaar actief is op ’t Duyfrak. Van de huidige selectie blijven zeker 23 spelers bij de tweedeklasser. Het gaat om spelers van het eerste en tweede elftal.

Het grootste ‘verlies’ voor Arie van Duijn is het vertrek van spelmaker Marc Langeveld. De middenvelder maakte eind februari bekend dat hij volgend seizoen acties is op De Kooltuin. Ook Danny Boere zien we volgend jaar niet meer terug op het hoofdveld van de Valkenburgers. Wat hij na dit seizoen gaat doen, heeft de tweedeklasser niet bekendgemaakt.

Trainer Van Duijn maakte al voor de jaarwisseling bekend ook volgend jaar voor de groep te staan bij Valken ’68.

Selectie 2018 / 2019

Valken ’68

Blijft: Arie van Duijn (trainer), Jaber Ahkriff, Matthias van Beelen, Jaco van der Bent, Peter de Best, Sven Boonstoppel, Robert van Delft, Thom Dijkhuizen, Sander van Duijn, Arjan Haasnoot, Niels Hogewoning, Gerald ten Hove, Bart Imthorn, Chris de Lange, Max Lobel, Matthijs de Mooij, Stephan de Mooij, Erwin van der Nagel, Jaap van der Plas, Rody Redel, John van Rijn, Timo Schaap, Dick van der Toorn, Jari de Vries.

Vertrekt: Marc Langeveld (FC Rijnvogels) Bauke Bleiswijk, Danny Boere, Phinney Disseldorp, Lennart van der Ham, Jasper van Klaveren, Kevin Sip, Ardy Vooijs (allen n.n.b.)

Foto: Saam de Mooij

Lees ook: ‘Tweetal blijft Ter Leede trouw’

POPULAIRE BERICHTEN