Quick Boys heeft zaterdag een grote nederlaag geleden op bezoek bij Spakenburg. De koploper zegevierde in eigen huis met 5-1. Mukhtar Suleiman tekende voor drie treffers.

In de eerste helft raakte Spakenburg paal en lat, maar kreeg Quick Boys mogelijkheden via Koen Blommestijn en Broekhuizen.

Strafschop gemist
In de 39e minuut werd door Spakenburg de score geopend: Suleiman mikte raak vanuit een afvallende bal: 1-0.

Even later kregen de gastheren een strafschop, maar goalie Paul van der Helm pakte de inzet van Floris van der Linden.

Quick Boys opende goed na rust, maar miste kansen op de gelijkmaker via Bram Franken en Sem van Duijn. Als een rechtse directe kwam vervolgens de 2-0 aan de overzijde, opnieuw via Suleiman.

In de slotfase liep Spakenburg nog uit naar 5-1. Broekhuizen redde bij 4-0 de eer voor de bezoekers.

Spakenburg – Quick Boys 5-1 (1-0)
Goal: Nick Broekhuizen