We zijn druk bezig met de opbouw. Want morgen, 25 juni, staat op Sportpark Ter Specke de tweede editie van de VIDB BusinessCup op de rol. Het belooft een schitterende dag te worden; uiteraard voor de deelnemende bedrijven maar ook voor de mensen die een kijkje willen komen nemen. Er is namelijk genoeg te doen en het weer lijkt mee te gaan werken dus iedereen is meer dan welkom!

Zo is er naast het toernooi genoeg entertainment voor de kids. In onze kidscorner staat bijvoorbeeld een snelheidsmeter en een gatendoel. Maar ook staan er acht playstations klaar voor een potje FIFA 16. Neem dus gerust de hele familie mee naar Ter Specke. Ze zullen zich prima vermaken.

Maar natuurlijk wordt er ook gevoetbald. Daar gaat het tenslotte om. Naast dat heerlijk potje voetbal gaan alle teams footgolfen (twee beste spelers van het team) en mogen ze de bal in de kofferbak van een Mercedes CLA proberen te schieten. Voor beide activiteiten zijn schitterende prijzen te winnen. Een footgolf clinic van Europees Kampioen Bjorn Bulk. En zelfs een weekendje rondtoeren in diezelfde Mercedes CLA. Hup!

De dag wordt meer dan passend afgesloten. Allereerst met een lekkere BBQ maar ook erna is er genoeg vermaak. Zo opent om 18.00 het VIDB Casino haar deuren en zorgen DJ Jasper Algera en liveband El Dorado voor de muzikale omlijsting. De voetjes mogen dus van de vloer.

Lang verhaal kort: kom morgen gerust een kijkje nemen op Ter Specke. Overdag voor een potje voetbal en later op de dag vanaf 18.00 uur voor een gezellige avond. Tot morgen!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO