Hij heeft clubs als vv Katwijk en IJsselmeervogels op z’n cv staan en nu maakt hij furore bij Valken’68. Deze week gaan we naar de Instagram-feed van Marc Langeveld kijken. De middenvelder steekt niet onder stoelen of banken dat hij een echte Katwijker is en daar is hij dan ook trots op. Heeft die club ook invloed gehad op zijn vriendin? Je leest het in de Insta-rondo.

Foto 1: Op de foto met Bennie van Noord. 

,,Dit was op een feestje op De Krom met Bennie van Noord. Die feestjes wil je natuurlijk niet missen. Ik draai m’n hand niet om voor een Bacootje, haha. Met Bennie heb ik bij IJsselmeervogels en Katwijk gespeeld, daarom leek het ons wel leuk om samen op de foto te gaan. Ik spreek nog regelmatig met een paar gasten van Katwijk. We waren toen een echte groep. We spraken ook buiten het veld veel met elkaar af.”

,,Op zaterdagavond gingen we wel eens met z’n allen stappen. We werden echt een soort vriendengroep. Ik heb mooie momenten bij Katwijk meegemaakt. Waarom ik wegging bij IJsselmeervogels? Ik heb daar een jaar gezeten, maar ik wilde zo snel mogelijk terug. Ik ben een kind van de club en ik woon bij wijze van spreken zo’n honderd meter van De Krom af.”

Foto 2: Juichen na zijn eerste doelpunt met Robbert Susan en Danny Guijt. 

,,Dit was in het seizoen 14/15 of 15/16? Dat weet ik niet meer precies. Ik weet nog dat dit een uitwedstrijd was die we met o-6 wonnen. Ik maakte mijn eerste doelpunt voor Katwijk. Dat was een mooi moment en zeker eentje om nooit te vergeten. Mijn mooiste moment is het kampioenschap geweest met Katwijk. Dat vergeet je nooit meer.”

,,Ik vind het moeilijk om terug te kijken op de periode bij vv Katwijk. Ik heb niet alles gespeeld en er ook niet alles uitgehaald. Op de momenten dat ik bij Katwijk speelde, kwam ik te kort. Het is en blijft natuurlijk wel mijn ‘cluppie’ en dat zal het ook altijd blijven. Nu bij Valken komen al die gasten uit de regio. Van vv Katwijk, maar ook Rijnsburgse Boys en Quick Boys. Daarom heb ik het echt enorm naar m’n zin bij Valken.”

Foto 3: Op de foto met zijn vriendin Lisa in de duinen. 

,,Ze heet Lisa en ik ga al zo’n acht jaar met haar. Zij komt ook uit Katwijk, dus dat is mooi meegenomen. Ik ken haar nu zo’n negen jaar. Ik was mijn hond een keer aan het uitlaten en toen zag ik haar zitten.. Ik was gelijk op het eerste moment verliefd!”

,,Ik zag d’r wel zitten, ja, haha. Ik was toen zestien en zij dertien. Op dat moment denk je wel van: ‘dat scheelt veel qua leeftijd.’ Maar nu ben ik 24 en zij 21, dus maakt de leeftijd niet meer zoveel uit. Waar een hond wel niet goed voor kan zijn hè? Haha.”

                                                         De Insta-rondo van Marc Langeveld! 

POPULAIRE BERICHTEN