Renate Jansen heeft vrijdagavond een half uur meegedaan bij de overwinning van de Oranje Leeuwinnen tegen Noord-Ierland. De wedstrijd voor WK-kwalificatie eindigde in een ruime 7-0 overwinning voor de Oranje Dames. Jansen speelde in haar verleden voor Kagia.

De voetbalsters stonden bij rust al met 4-0 voor door twee goals van sterspeelster Lieke Martens, de 50e goal van Vivianne Miedema in Oranje en een penalty die werd verzilverd door Sherida Spitse.

Na rust gingen de vrouwen vrolijk door met scoren. Via Shanice van der Sanden, een tweede goal van Spitse en een eigen Noord-Ierse goal, werd de score uitgebouwd naar een ruime 7-0 overwinning. De voetbalsters speelden in een vol Philips Stadion. Met ruim 30.000 bezoekers zat er voor een recordaantal aan mensen naar live naar een damesvoetbalwedstrijd te kijken in ons land.