Kagia heeft voor een groot deel duidelijkheid over de selectie van volgend seizoen. Twintig spelers hebben aangegeven er vanaf de zomer weer bij te zijn. Daarnaast zwaaien twee spelers af en zijn er ook twee versterkingen.

Het nieuwe elan komt van Stefan Ernst en Elwin Kool. Laatstgenoemde was al eerder van de partij in de selectie, maar keert nu terug na een periode in een vriendenteam. Ernst (ook een middenvelder) speelde altijd voor FC Lisse en wordt in Lisserbroek herenigd met een aantal oud-teamgenoten.

Stapje terug
Rens Lamboo zal er dan niet meer bij zijn. De linksbenige middenvelder heeft besloten een stapje terug te doen vanwege zijn gezinssituatie, zo vertelt hij tegen LAV.

“In november is ons zoontje Levy geboren en daar moet bijna alles voor wijken. Hij bepaalt het ritme in het leven en dat is prima voor mij. Ik zaalvoetbal nog bij FC Lisse en ik heb een seizoenkaart bij Ajax. Voor mijn gevoel kon ik het niet maken om ook nog eens op zaterdag te blijven voetballen”, stelt de vrije trappenspecialist, die als jeugdspeler actief was voor Haarlem, Alphense Boys en FC Lisse. Bij de senioren was het altijd Kagia voor hem.

Kagia meldt ook dat doelman Aron Wijsman zijn heil elders gaat zoeken. De doelman kwam medio 2019 over van Noordwijk en verdedigde jarenlang het doel aan de Kikkerbeetstraat.

Jawoord van 20 man
Tot slot, de blijvers in Lisserbroek zijn: Rick Verdegaal, Gijs de Graaf, Jelle Modderman, Jasper Koot, Nick Diels, Milan van Duijn, Tijs van der Schinkel, Melle Bloem, Rowan Hoeke, Micha Schoone, Stefan Immerzeel, Jochem Lensen, Kevin Robelus, Tygo Mesman, Jeroen Bakker, Glenn Lobbezoo, Roy Hogewoning, Mats Hulsebosch, Melvin van der Meer en Michael de Bruijn

Foto: Ian Klijn

Lees ook: Programma 4 en 5 mei: Derby’s op de Lageweg en de Elsgeest

POPULAIRE BERICHTEN