Gijs de graaf

Kagia heeft vrijdag een oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Spanje gewonnen. De Lisserbroekers waren met 3-1 te sterk voor DOS Kampen. Foreholte en Warmunda gingen op Spaanse bodem onderuit.

Kagia hoopt op een wederopstanding in de tweede seizoenshelft en startte 2024 in ieder geval positief. Mede-tweedeklasser DOS Kampen werd in Benidorm met 3-1 verslagen. Halverwege was het 1-1, maar in de tweede helft stelde Kagia de zege veilig door treffers van Rowan Hoeke en Micha Schoone.

De openingstreffer was gemaakt door Gijs de Graaf.

Ook gelijke stand halverwege
Competitiegenoot Foreholte is neergestreken in Lloret de Mar en speelde voor het eerst onder de nieuwe trainer Mo Bougrine. Het onderonsje met derdeklasser Benschop ging met 1-2 verloren.

Ook hier was het halverwege 1-1, maar ditmaal trok de club uit de provincie Utrecht aan het langste eind. De Voorhoutse goal werd geproduceerd door Melle Rekveld.

Voorsprong uit handen gegeven
Warmunda is op trainingskamp in Torremolinos en kwam in actie tegen Peursum, ook een vierdeklasser. Aanvankelijk zag het er goed uit voor de Warmonders die na 35 minuten met 3-1 leidden. De goals kwamen van Thomas van Kesteren (2) en Stan van Rijn.

Peursum vond echter voor rust de aansluiting en sloeg in de tweede helft nog twee keer toe.

Kagia – DOS Kampen 3-1 (1-1)
Goals: Gijs de Graaf, Rowan Hoeke, Micha Schoone

Foreholte – Benschop 1-2 (1-1)
Goal: Melle Rekveld

Warmunda – Peursum 3-4 (3-2)
Goals: Thomas van Kesteren (2), Stan van Rijn

Foto: Jan van der Lubbe

Lees ook: Zo ziet de voorbereiding van al onze regioclubs er na de winterstop uit

POPULAIRE BERICHTEN